Selecteer een pagina

Marleen in de podcast van Wendy

Businesscoach Wendy Kerssens nam een podcast op waarin ze me interviewt over je seksualiteit als bron van kracht.
Wat uitspraken die je horen gaat:

‘Je seksualiteit kun je gebruiken in bed, maar óók daarbuiten. Het geeft je kracht in je drukke gezin, in je veeleisende baan, tijdens het opzetten van een eigen bedrijf of een carrièreswitch.’

‘Als ik deze kennis tien jaar geleden niet had ontdekt en niet in praktijk had gebracht, dan was ik nóg zes keer burn-out gegaan.’

‘Vrouwen zeggen vaak dat ze een beetje bang zijn voor wat er zal gebeuren als ze dit gaan leren. Ze vrezen “waanzinnige dingen”. En dan zeg ik: dat is ook zo. Er gaan waanzinnig goede dingen met je gebeuren. Maar wees niet bang: ik leer je veilig rijden. Hier geef je gas en bij de bocht rem je af. Precies zoals het gaat bij autorijles.’

Interessant? Luister de podcast hier.