Selecteer een pagina

Waar ik ook ben, óveral komen vrouwen naar me toe met vragen over het vallei-orgasme. Soms zijn ze verlegen en praten ze heel zacht in mijn oor. Soms zitten ze nergens mee en schallen ze hun kwesties luid door een kamer vol met mensen. Ik geef je antwoord op de vijf meeste gestelde vragen.

1 Wat is het vallei-orgasme nou precies?

Een vallei-orgasme is het allerfijnste, allergrootste en meest bevredigende orgasme ooit. Ik zeg altijd: het vallei-orgasme is de koningin der hoogtepunten. Ze schrijdt in een witte bontjas aan het hoofd van de stoet. Alle meisjes en vrouwen dansen erachteraan. Als je een vallei-orgasme beleeft, gaan alle toetsers en bellen rinkelen. Je voelt niet alleen iets aangenaams tintelen tussen je benen; je hele lijf doet mee. Golven van genot gaan door je hele lichaam. En niet een paar seconden, maar minuten of misschien zelfs wel een half uur of langer. Een vrouw zei ooit tegen me: ‘Als ik klaarkom op de ouderwetse manier, voel ik de belletjes van een glas cola in mijn onderbuik. Bij een vallei-orgasme word ik het glas cola.’

2 Ik heb al moeite met een ‘gewoon’ orgasme; dit lijkt me een brug te ver, of niet?

Het antwoord is verrassend: juist als je moeite hebt met in opwinding komen en je niet vaak of misschien wel nooit een orgasme beleeft, kan het vallei-orgasme iets voor je zijn. Dat komt: als je het vallei-orgasme leert, ontdek je een nieuwe manier om jezelf in opwinding te brengen. Die manier is zo fijn, zacht en vrouwelijk; daar bloeien vrouwen van op. Je gaat letterlijk open als een bloem. Zó is seks bedoeld; dit is hoe vrouwen zichzelf overgeven.

3 Waarom heeft mijn moeder me nooit verteld over het vallei-orgasme?

Omdat ze het niet wist. De oosterse kennis over seksualiteit en het vallei-orgasme is onbekend in het Westen en was onbekend bij je moeder. Ik ben een van de eerste westerse vrouwen die het heeft bestudeerd en het verhaal doorvertelt. Overigens zijn de technieken puur natuur. Je lichaam is ervoor gemaakt. Alle vrouwen kunnen het leren.

4 Ik ben in de overgang en mijn zin in seks is verdwenen. Zou het wat voor mij zijn?

Juist als je in de overgang bent (of ertegenaan zit), kun je veel baat hebben bij het vallei-orgasme. Op seksueel gebied kun je in de overgang last krijgen van diverse dingen. Bijvoorbeeld geen zin in seks, een droge vagina of moeite met het krijgen van een orgasme. Als je de technieken van het vallei-orgasme leert, ga je deze klachten (plus opvliegers, slecht slapen, moodswings en alle andere overgangsklachten) te lijf. Het vallei-orgasme kalmeert de hormonale chaos in je lijf. De hormonale schommelingen nemen af en het lichaam komt meer in balans.

5 Is het waar dat je meer energie krijgt van het vallei-orgasme?

Ja, de bijzondere en superieure bonus van het vallei-orgasme is dat je – na het hoogtepunt – de seksuele energie in je eigen systeem brengt. Daarmee laad je je eigen batterijen op. Dit is de bonus waarmee alle vermoeide vrouwen en alle vrouwen die tegen een burn-out aan zitten geholpen zijn.
Zelf ben ik ruim tien jaar geleden door de technieken van het vallei-orgasme hersteld van een burn-out die me volledig onderuit had gehaald. Ik dacht dat ik nooit meer voluit zou kunnen leven. Maar kijk mij nu: ik heb nog nooit zo goed in mijn vel gezeten.

Het vallei-orgasme levert je dus twee fijne dingen op: meer genot en meer energie. De technieken van het vallei-orgasme geven je toegang tot je levensenergie. Je seksualiteit is een eindeloze bron van kracht, die je kunt aanwenden voor jezelf.

Meer weten? Hier zie je welke boeken ik heb geschreven over de seksualiteit van de vrouw en het vallei-orgasme. Lekker doorlezen, zou ik zeggen.